Selvitä mitä maksamme sinulle kullastasi.

Me maksamme täsmälleen sen hinnan mitä laskuri näyttää. Päivitämme hinnat päivittäin.

0.00€

0g

Tilaa ilmainen KultaKuoresi nyt

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus
TILAA KULTAKUORI
{formbuilder:ODcyOA==}

Ei piilotettuja kuluja

Laske kulta laskurilla hintasi, jonka maksamme kullastasi. Ei piilotettuja kuluja! Maksamme täsmälleen sen hinnan, mitä laskuri näyttää.

Kullan arvo

Kullan arvo määritetään sen painon ja karaattipitoisuuden mukaan. Iso vaikuttaja on myös markkinahinta. Poliittisten, taloudellisten ja yhteiskunnallisten tekijöiden vuoksi kullan arvo on nosteessa. Puhutaan jopa, että nouseeko kullan hinta uuteen ennätykseen, sitten 1970-luvun, kun korkea inflaatio vallitsi. Kullan hinta laski pikku hiljaa inflaation hiipuessa, mutta nyt taas 2000-luvulla kullan hinta on ollut nousussa olosuhteiden vaikutuksen alaisena.

Näiden olosuhteiden takia moni suomalainen on muuttanu kultaesineensä rahaksi. Mikä on järkevää ottaen huomioon miten paljon kullan hinta per gramma on noussut viime aikoina.

Maksamme ja kierrätämme reilusti

Seuraamme tarkasti markkinoiden hintoja ja maksamme niiden mukaan kilpailukykyisen hinnan. Eroavuus monen saman toimialan tekijään on se, että meillä ei ostoprosessiin tule mitään piilokuluja. Lisäksi kuluttajilta ostamamme kulta uusiokäytetään omaan korutuotantoomme. Kulta, hopea ja platina puhdistetaan ja käytetään uusiin kotimaisiin Festive koruihin. Kullan myyminen meille ei ole pelkästään ekoteko vaan sillä tuet myös kotimaista käsityötä. Meillä vanhat korusi saavat uuden elämän.

Kullan hinnan kehitys

Alla olevassa hintataulukossa näet kullan maailmanmarkkinahinnan ja sen kehityksen.